Hiába keresik, továbbra sem találják az egy hónapja eltűnt miskolci nőt

Megosztás

Több mint egy hónapja tűnt el a 66 éves nő, akit azóta is keresnek a mentőcsapatok és a hatóságok, de egyelőre nem akadtak nyomára. “Mindenhol őt keresem és látom, míg meg nem találom…” – mondja a lánya.

Ahogyan arról lapunk korábban beszámolt, eltűnt egy 66 éves miskolci nő. Az asszony június 20-án a lányánál ebédelt, aki autóval haza is vitte őt, ám otthon az idős asszony észrevette, hogy lányánál hagyta a telefonját, ezért visszaindult hozzájuk, de oda már sosem érkezett meg, és haza sem ment. Azóta már a rendőrség is nagy erőkkel keresi a cukorbetegségben szenvedő asszonyt.

Erzsébetért nemcsak lánya, de unokái is nagyon aggódnak, mivel ők is tudják, hogy nagymamájuknak inzulinra van szüksége a túléléshez. Lánya elmondása szerint leírhatatlan az az űr, amit édesanyja maga után hagyott.

“Mindenhol őt keresem és látom, míg meg nem találom… Rengeteg a kérdés nap, mint nap. Nem tudom már magam sem, hogy mit érzek, szörnyű ez a tehetetlenség.” – fejtette ki érzéseit a Blikk megkeresésére.

Már többféle módszerrel is keresték a nőt a környéken: ejtőernyőssel, kutyákkal, hőkamerás drónnal, de egyelőre eredménytelenül.

“Arra is gondoltunk, hogy buszra segítették, mert csak két hete költözött Békés Vármegyéből Miskolcra. Lehet, hogy visszautazott. Inzulin nélkül viszont nem él túl ennyi napot. Az is lehet, hogy valaki segített rajta, hiszen a hőségben cukorbetegként rosszul is lehetett. Elképzelhető, hogy valamelyik kórházban kezelik ismeretlen személyként, hiszen a személyes okmányai nem voltak nála” – mondja a kétségbeesett nő, aki nem adja fel a reményt.

Utoljára négy lovas döntött úgy, hogy körbejárják a környéket, abban reménykedve, hogy az eltűnt Erzsébet nyomára bukkannak.

“Bejártuk 4 lóval a Pereces-Lyukóvölgy-Bodótető szakaszt. Bodótetőn a Tetemvártól,a Bábonyi Bércen át, az őzugróig mentünk. Itt voltak kutyások is, valamint rendőrök. Az Őzugró utáni kaszálókat, réteket megnéztük. A fű nagyon magas, minden gyomos és szedres. Még lóról is alig átlátható. Délelőttől egészen estig jártuk a területet Lyukó és Bodótető között, de sajnos nem találtunk semmit.” – számolt be a keresésről a Facebookon az egyik lovas.

Ágnes és családja viszont nem adják fel a reményt, hiszik, hogy sikerül megtalálniuk az eltűnt édesanyát. 

Karlik Istvánné 156-160 centiméter magas, 72 kilogramm testsúlyú, a szeme zöld színű, a haja barna, amely rövidre van nyírva. Az asszony térben és időben nehezen tájékozódik, járása „csoszogó”. A nő utolsó ismert ruházata: sötétkék alapon virágmintás hosszú szoknya, világoszöld színű, rövid ujjú póló, a lábán pedig egy papucsot viselt – írja a police.hu.

Fotó: Facebook

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek